23 de set. 2008

La CUP demana explicacions pels talls d'aigua a l'Onyar

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona s'ha adreçat per escrit a l'Agència Catalana de l'Aigua i a l'Ajuntament de Girona per demanar una explicació convincent pels talls d'aigua que ha patit recentment el riu Onyar i els perjudicis ambientals ocasionats al patrimoni natural.

Per la formació independentista els fets són molt greus i per això en demana una reparació i fortes sancions pels responsables de l'agressió. Aquest responsable molt previsiblement és l'empresa ADIF, que s'encarrega de les obres del TAV.
Per altra banda la CUP també lamenta la passivitat de les formacions polítiques amb responsabilitats de govern, especialment IC-V, que segons els portaveus independentistes està demostrant una manca de sensibilitat molt preocupant envers aquest tema.
Acte sobre el TAV
El proper 25 de Setembre la CUP farà un acte públic sobre l'impacte del TAV a la ciutat i al territori que comptarà entre d'altres amb el president de l'AA.VV d'un dels barris afectats: Sant Narcís. Des de la CUP es pretén impulsar un debat seriós i participatiu sobre aquesta gran infraestructura, sobre la seva utilitat i impacte, sobre el model ferroviari i transport públic.
Aquest és un debat que a Girona a hores d'ara encara no s'ha abordat. L'acte es celebrarà a la Casa de Cultura.

0 Comments: